Web Analytics
scris miercuri, 30.08.2023

Cel mai spectaculos festival moto din România are loc în acest weekend, la Topoloveni

Archangels Fest Topoloveni închide sezonul festivalurilor estivale din Argeș. Între 1 și 3 septembrie, petrecăreții sunt așteptați pe aerodromul din Topoloveni. Sunt anunțate paradă moto, show aviatic, licori și bucate pe alese, concerte live și petreceri cu DJ.
Vineri, 1 septembrie, de la 17:00, cântă Vlad Bilous & Trei Generații, Myst, Sanctuar, White Mahala (20:30), BERE GRATIS (22:00), iar de la 23:45 începe After Party cu DJ DarkSession. Sâmbătă, 2 septembrie, prezintă rockerul Cristian Hrubaru. De la ora 10:00 sunt disponibile zboruri cu avionul pentru participanți. Parada moto începe la 14:00, iar concursurile cu premii – de la 15:00. Concertele încep de la ora 17:00: 7 Tears Ago, Hank Davison & Friends, Ska-nk, Trooper (20:30) și HOLOGRAF (22:00). De la 23:45 – After Party cu DJ Edith Morris.

Cel mai spectaculos festival moto din România are loc în acest weekend, la Topoloveni

Festivalierii pot campa la cort sau cu rulota gratuit, în zona special dedicată. Curtea festivalului dispune de toalete, dușuri, parcare moto și auto, zone cu mâncare și băuturi. Porțile sunt deschise vineri – 1 septembrie, de la ora 14:00. Ultimele bilete se găsesc pe https://www.ambilet.ro. Evenimentul este susținut de Consiliul Județean Argeș și Primăria Orașului Topoloveni, iar Jurnalul de Argeș este partener media încă de la prima ediție.

Citește și Toamna începe cu Archangels Fest Topoloveni, paradă moto, zboruri cu avionul şi concert Holograf

Citește și Motocicliști din Polonia vin la Archangels Fest

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...