Web Analytics

Cei mai buni tenismeni români la Comesad BCR Open, ediția a VI-a

de | 10.08.2018 13:39 | Actualitate

În perioada 11-19 august 2018, la Baza sportivă Comesad din Pitești va avea loc ediția a VI-a a turneului de tenis F9 Futures Comesad BCR Open. Suprafața de joc este zgura, iar premiile totale sunt de 25.000 de dolari. Organizat de CST Comesad Pitești, turneul va avea pe tabloul principal 32 de sportivi, iar în calificări vor concura 48 de sportivi. Singurul turneu privat de tenis din România propune spectatorilor 10 zile de tenis de cel mai înalt nivel.

Sorin Dumitru, președintele CST Comesad Pitești: ”Este o onoare și o mândrie pentru orașul nostru să poată să găzduiască un asemenea turneu de 25.000 de dolari”.

Radu Barbu, directorul turneului Comesad BCR Open: ”Pentru mine este a cincea ediție la rând în calitate de director al turneului. Avem onoarea să avem prezenți la Pitești cei mai buni tenismeni români. Mă refer la Dragoș Dima, Adrian Ungur, Bogdan Ionuț Apostol, Bogdan Borza, Nicolae Frunză, Vasile Antonescu și Călin Manda. O să avem o concurență aprigă asigurată de sportivi din Japonia, Columbia, Brazilia, Tunisia, Argentina, Franța, Bulgaria, Austria, Suedia și Ungaria. Intrarea la acest turneu este liberă, iar spectatorilor li s-au pregătit tombole cu premii consistente”.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole