Web Analytics

Ce veselie! Primarul Ţâroiu face promovări în pandemie

de | 30.04.2020 13:12 | Culise

Ca să nu se plictisească nici el, nici unii subordonaţi care acum sunt mai puţin solicitaţi şi nu li se umezesc măştile de efort în câmpul muncii, primarul de la Câmpulung s-a gândit el că ar fi rău să convoace joi 30 aprilie, o şedinţă de consiliu doar cu vreo trei puncte pe ordinea de zi, aşa că a mai pus două. Urgenţe, nu glumă, ambele vizând planul de promovare a unor angajaţi de la Biblioteca Municipală „Ion Barbu” şi Casa de Cultură „Tudor Muşatescu”… Adică la două instituţii la care activitatea este întreruptă şi de la care s-au luat deja bani pentru a suplimenta bugetele la Ordine publică şi Sănătate.
La Casa de Cultură sunt propuşi spre promovare trei referenţi, toţi bine văzuţi, în condiţiile în care este vorba despre fiul directorului instituţiei, sora lui Marcel Pavel şi fiica unuia dintre angajaţii mai vechi. La Bibliotecă, dintre cei nouă angajaţi cinci vor promova în funcţii superioare.
Toate acestea sunt permise dacă ai bani în bugetul propriu. Bani sunt, nu-i problemă, activitate nu, că nu e voie, aşa că Liviu Ţâroiu mai poate adăuga ceva la realizările din acest an.
(ELECTRO-CUTARE)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii