Web Analytics

Ce spune primarul Ionică despre construirea Sălii Polivalente și modernizarea stadionului

de | 3.11.2017 10:41 | Actualitate

proiecte ionica 1proiecte ionica 2”Stimaţi piteşteni,
Ieri am fost la Bucureşti, la mai multe ministere pentru a discuta despre proiectele de investiţii importante ale municipiului Piteşti. Printre altele, am fost şi la Ministerul Dezvoltării Regionale, acolo unde am primit asigurări ferme că proiectele de construire a Sălii Polivalente şi de modernizare a stadionului „Nicolae Dobrin” vor fi finanţate de stat, fiind incluse în lista programelor naţionale de investiţii de interes public.
Pentru că în spaţiul public au apărut unele informaţii distorsionate cu privire la aceste proiecte, ţin să precizez aici următoarele:
– în data de 21.02.2017 au fost predate prin adresa nr. 8276 documentele necesare pentru cele două obiective de investiţii pentru a fi finanţate de la bugetul de stat;
– ulterior, ne-au fost transmise adrese prin care ni s-a cerut completarea dosarelor cu o serie de documente care, însă, nu pot fi obţinute peste noapte;
– situaţia în momentul de faţă este următoarea: studiul geotehnic este în lucru; Planul Urbanistic Zonal este în lucru şi urmează să fie gata în această lună; studiul de fezabilitate este în lucru la proiectant; avizul de mediu este în curs de obţinere; în rest, toate celelalte documente necesare (privind sistemele de alimentare cu apă, gaze, canal, curent electric, certificat de urbanism, telefonie, avize de circulaţie, planuri de încadrare urbanistică etc.) sunt realizate.
Suntem preocupaţi să realizăm aceste două investiţii şi vom face toate eforturile necesare, aşa cum am procedat de fiecare dată când a fost vorba despre proiecte importante pentru Piteşti. Vă vom ţine la curent în continuare cu evoluţia acestora”, este declarația postată pe facebook de către primarul Cornel Ionică.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii