Web Analytics

Ce spune primarul Georgescu, de la Mioveni, despre agresiunea de azi noapte și care este motivul

de | 12.02.2022 07:32 | Actualitate, Dezvăluiri

Așa după cum v-am informat, primarul de la Mioveni, Ion Georgescu, a fost victima unei agresiuni, vineri seara. Acesta se afla singur, în biroul său de la primărie atunci când peste el au dat buzna două persoane. Edilul s-a prezentat la poliție, acolo unde a depus plângere. Tot acolo au fost aduși la audieri bărbații care l-au agresat. Vedeți, în continuare, desfășurătorul discuției pe care am avut-o cu primarul Georgescu, pe WhatsApp, la ieșirea de la audieri, atunci când ne-a mărturisit pe cine a mai recunoscut dintre agresori și care a fost motivul conflictului. Iată ce a declarat, pentru Jurnalul de Argeș, Ion Georgescu:

Citește și: Exclusiv. Ce s-a descoperit la percheziţia informatică / Poliţistul Aioanei era sluga lui Stelică Crăciun. Mesajele de pe WhatsApp l-au deconspirat

Este adevărat ce vi s-a întâmplat?
– Daaa
Noi avem informații că Stelică Crăciun a fost, așa este?
– Daa
Sunteți bine?
– Da, puțin speriat….
Doamne!!! Dar ce a avut cu dumneavoastră?
-Nu știu….cred că și din cauza Cms șef MIHALCEA. (n.red. Fostul șef al Poliției Mioveni, Cristi Mihalcea, recent pensionat, și care, la ieșirea din activitate, a făcut declarații incendiare, în Jurnalul de Argeș, printre care și despre Stelică Crăciun, cumnatul primarului Dascălu, de la Mărăcineni, și care are grave probleme cu legea)
Dar de ce credeți asta, ce v-a spus, mai exact, atunci când v-a atacat, ați avut înainte vreo discuție, ceva?
– De cel puțin 7 ani nu am avut nicio discuție… nici de salut.
Păi și când a năvălit peste dumneavoastră nu a zis nimic, a dat pur si simplu cu pumnul?
-Mă înjura pe mine și pe MIHALCEA

Și dumneavoastră cum ați reacționat?

– Am chemat paznicul
Erați în birou?
– Daaa
Câti erau?
– În birou 2 și afară 2
Mai cunoșteați vreunul?
– Da , pe Daniel Odobacu (n.red. Fostul patron de la Academica, de asemenea cu antecedente penale)
Era cu Crăciun????
-Daaa
Și el a spus ceva?
-Nuuu

Citește și Dl deputat Rădulescu mi-a povestit cum i-a pus să jure pe Biblie pe polițiștii Gherghe, Aioanei şi Ciolan că vor fi fideli PSD. Era şi Stelică Crăciun de faţă”

În această dimineață, IPJ Argeș a confirmat faptul că primarul oeașului Mioveni a fost victima unei agresiuni „În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la o stare conflictuală la sediul Primăriei localității Mioveni, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

În jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au fost sesizați cu privire la faptul că primarul localității ar fi fost agresat, pe fondul unei stări conflictuale cu două persoane, în timp ce se aflau la sediul instituției.

Polițiștii au identificat persoanele implicate, care au fost conduse la sediul poliției pentru cercetări.

În cauză se efectuează verificări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, a comunicat biroul de presă al IPJ Argeș.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *