Web Analytics

Ce spune primarul de la Bascov legat de scandalul zecilor de mii de mesaje trimise la Măruţă: „E o greşeală pe care o regret toată viaţă”

de | 4.03.2018 12:06 | Politica si Administratie

Gheorghe Stancu primarul comunei BascovAngajaţii Primăriei Bascov trebuie să plătească peste 62.000 lei unui furnizor de telefonie mobilă după ce au trimis SMS-uri de pe telefoanele de serviciu, la îndemnul primarului Gheorghe Stancu, pentru a susţine ansamblul folcloric Doina Bascovului al Casei de Cultură din localitate la un concurs organizat de Pro TV la emisiunea La Măruţă.
„Eu le-am sugerat angajaţilor să dea mesaje ca să susţină ansamblul, mai mult în semifinale şi finală. N-am obligat pe nimeni. Plătim diferenţa noi, ne-o însuşim. Este o greşeală, vom plăti cu toţii. Prima factură, ce a venit deja, este de 22.000 lei. Factura următoare va fi undeva de aproximativ 40.000 lei. Fiecare angajat din Primărie va plăti partea lui, practic pentru mesajele pe care le-a dat de pe telefoanele de serviciu. Ne-am euforizat puţin, ce să spun? E o greşeală pe care o regret toată viaţa. Bugetul local nu va fi afectat cu niciun leu”, ne-a declarat Gheorghe Stancu, primarul comunei Bascov.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii