Web Analytics

Ce spune Nicolae Dică despre meciul pe care CS Mioveni îl are de disputat cu Sepsi

de | 3.02.2023 18:32 | Actualitate, Home, Sport

Principalul galben-verde a spus ce are de făcut echipa pentru a scoate un nou rezultat pozitiv. De asemenea, mijlocașul Mihai Lixandru și ultimul venit în tabăra argeșeană, brazilianul Marcos Pedroso au vorbit despre această partidă, în cadrul unei conferințe de presă.

”Este un meci important pentru noi, ca de altfel toate jocurile pe care le mai avem de disputat. Întâlnim o echipă bună a campionatului, care își dorește să fie în play-off. Are jucători și antrenor cu foarte mare experiență și joacă un fotbal ofensiv, creîndu-și foarte multe ocazii unu la unu. Fac foarte bine pressingul sus și trebuie să faci un joc perfect. Trebuie să facem un joc bun defensiv, să le dăm cât mai puține șanse. Au un lot valoros, nu se va vedea că etapa trecută au jucat doar 26 de minute cu Craiova. Încercăm să obținem tot ce putem!” – Nicolae Dică.

Citește și Dosar penal finalizat de polițiști în cazul tânărului din Leordeni care a înjunghiat un bărbat

”Avem în față un adversar care vrea să fie la finalul sezonului regular în play-off, în timp ce noi pornim în toate jocurile cu șansa a doua din cauza poziției din clasament. Credem însă în puterile noastre și vrem să facem un joc cât mai bun. După cele două victorii s-a schimbat un pic și atmosfera… Când a venit Mister parcă nici noi nu mai credeam în ceea ce putem, dar acum… Nu vrem însă să facem nuntă după fiecare victorie, dar nici înmormântare la eșecuri, așa că o luăm pas cu pas și vrem să depășim situația!” – Mihai Lixandru.

”Nu va fi așa ușor. Am văzut echipa, am văzut grupul și avem aici toate condițiile să facem totul cum trebuie. Va fi o luptă strânsă și după ce am văzut eu că se prezintă echipele și credem în șansa noastră la fiecare meci. O luăm meci cu meci, iar următorul este cel cu Sepsi de duminică, unde sperăm la un rezultat pozitiv!” – Marcos Pedroso.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *