Web Analytics
scris joi, 16.03.2023

Ce spune Mihai Măciucă înaintea confruntării cu Timișoara

Piteștiul se află în fața primului meci cu Timișoara al acestui sezon. Unul cu o miză mare, ce poate aduce o victorie importantă în cursa pentru play-off pentru echipa piteșteană.

Ce spune Mihai Măciucă înaintea confruntării cu Timișoara

Mihai Măciucă: “Urmează un meci extrem de important în ecuația calificării în play-off. Vedeți și dumneavoastră ce luptă se dă în clasament, la locurile 4-10. Noi venim după un joc mai puțin reușit, la Voluntari. Cred că a fost o lecție pentru toți și sper să arătăm astăzi o cu totul altă față. Mereu am spus asta, eu am încredere în echipă, în mine și în ceea ce se întâmplă în afara terenului. Avem o energie bună, care ne dă mari speranțe.

Citește și Istoria alb-violetă: Acum un an ne părăsea Ion Voicu

Timișoara este o echipă bună, iar rezultatele avute în prima parte a campionatului nu sunt întâmplătoare. Întâlnim un adversar care are în componență jucători experimentați și cred că vor fi 40 minute intense de joc. Îmi doresc ca fanii să fie prezenți în arenă și să ne susțină. Vom da totul pentru a ne bucura împreună la final”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...