Web Analytics

Ce spune ISU Argeș despre pompierul mort la intervenția de pe A1

de | 18.05.2022 14:40 | Actualitate

Un pompier a murit în timpul unei intervenții pe autostrada A1 București-Pitești, miercuri după-amiaza. Bărbatul avea 47 de ani și lucra la ISU de 16 ani. Pompierul participa la stingerea unui incendiu de vegetație uscată, când a fost văzut căzut în spatele autospecialei. Ce spun reprezentanții instituției despre tragicul incident:

Citește și Pompier lovit mortal de autospeciala de intervenție, pe A1!

„Cu puțin timp în urmă, pompierii de la Detașamentul Bradu au fost alertați cu privire la izbucnirea unui incendiu de vegetație pe A1, la km 113.

La un moment dat, în timpul intervenției, a fost observat că unul dintre colegi era căzut la pământ. În scurt timp, ceilalți membri ai echipajului au început manevrele de resuscitare, iar două echipaje SMURD de prim ajutor calificat și de terapie intensivă mobilă au început deplasarea spre eveniment.

Echipajele medicale au preluat pacientul cu manevre de resuscitare în curs și l-au transportat la spital, unde a fost constat decesul.

Pompierul avea 47 de ani și era angajat al ISU Argeș din anul 2006.

Se fac cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs tragicul incident. Întregul colectiv al ISU Argeș își exprimă regretul profund pentru tragicul eveniment și este alături de familia îndoliată!”, a transmis ISU Argeș.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *