Web Analytics
scris vineri, 12.01.2024

Ce spune antrenorul FC Argeș Basketball despre următoarea confruntare a piteștenilor

Antrenorul Nebojsa Vidic de la FC Argeș Basketball este optimist înaintea confruntării cu CSM Constanța și anunță că se bazează mult pe noua achiziție, Christian Jones.

Ce spune antrenorul FC Argeș Basketball despre următoarea confruntare a piteștenilor

Nebojsa Vidic: “Întâlnim un adversar calificat în TOP 5, din grupa noastră, și vrem să plecăm în faza secundă de campionat cu cât mai multe victorii posibile. Constanța este o echipă extrem de solidă, cu multe calități individuale, o echipă ce a crescut în evoluții. Scorul de la Craiova spune asta, iar pentru noi, automat, nu va fi o misiune simplă.

Citește și Grigore Turda, fundaş la FC Argeş, este aproape resemnat: „Noi, chiar dacă vom câştiga toate aceste ultime patru etape, nu avem garantată intrarea în play-off”

Îl vom avea alături și pe Christian Jones, o imagine nouă pentru cei din Pitești, însă nu și pentru mine. El m-a ajutat să câștig un titlu în Bulgaria, pentru ca apoi să lucrăm împreună în puternica Ligă VTB. Știu ce așteptări am de la CJ, un jucător, care, practic, nu mi-a părăsit echipa. Sper ca prezența lui să fie cât mai rapid vizibilă”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită