Web Analytics

Ce spune antrenorul echipei de baschet a Piteștiului despre înfrângerea cu Petrolul

de | 22.11.2022 16:52 | Actualitate, Home, Sport

Milan Mitrovic: ”Vreau să transmit felicitări echipei din Ploiești. Am fost puțin speriat înaintea meciului întrucât știam că i-am învins într-o manieră categorică în Cupă, iar ei pot avea răspunsul. Din păcate pentru noi, l-au avut. Sunt dezamăgit de focusul care nu a existat la jucătorii mei. Nu am avut conexiuni deloc inspirate în atac, procentajul aruncărilor nu a fost ceea ce ne dorim, iar numărul assisturilor nu a atins nivelul echipei noastre.

Citește și Societate comercială din Coșești, amendată pentru nereguli silvice

Din punct de vedere al psihicului, a fost cel mai dificil meci de până acum și spun asta deoarece am avut o pauză lungă cu trei săptămâni dedicate echipelor naționale, doi jucători plecați acolo și câteva mici accidentări. Astfel, intensitatea antrenamentelor nu a fost cea cu care suntem obișnuiți. E cumva normal, dar dureros. Urmează deplasarea de la Târgu-Jiu, unde va trebui să avem răspuns la ceea ce s-a întâmplat acum”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Cred ca trebuie sa ii spuna cineva ca echipa de baschet a Pitestiului este praf cu el antrenor. Norocul nu tine la nesfârșit, meciurile cu Craiova și Tg. Mureș sunt dovezi clare. Să nu ne spună că asta este stilul de joc! Poate motiv de infarct! Sorin Cărtărescu declara, înaintea meciului cu Petrolul, ca suntem in grafic! Sunt curios ce va spune și după meciul de la Tg. Jiu!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *