Web Analytics

Ce spune antrenorul alb-violet Tudor Costescu despre victoria BCM U Pitești din finala mică a LNB

de | 10.06.2021 14:36 | Actualitate, Sport

Echipa de baschet masculin CSO Voluntari a fost învinsă ieri, pe teren propriu, de formaţia BCM U Piteşti, cu scorul de 78-74 (35-43), în primul meci din trei programate în finala mică a Ligii Naţionale de Baschet. Cea de-a doua partidă a seriei va avea loc în 12 iunie, la Piteşti, iar un eventual meci decisiv se va disputa din nou la Voluntari, în 15 iunie. Echipa care adună două victorii obţine medalia de bronz a stagiunii.

Tudor Costescu: ”A fost o victorie obținută foarte greu, cum de altfel ne așteptam, pe terenul unei echipe extrem de puternice. În prima parte a meciului am fost puțin surprinși de elanul cu care au jucat și de eficiența lor. Din păcate, am așteptat prea multe cadouri care nu au venit și de aceea ne-am făcut viața foarte grea. Nu am reușit să ne folosim de faptul că doi dintre cei mai eficienți jucători le-au lipsit, decât pe final, când am înăsprit apărarea și am reușit să facem câteva faze foarte bune. Pentru sâmbătă, îmi doresc o evoluție mai bună pe parcursul celor 40 minute. Știu că de data aceasta am început slab și nu am corespuns o perioadă de timp. Îmi doresc să evoluăm bine că să putem aprecia la justa valoare a acestei finale mici”.

 

Citește și Ceremonie militară și religioasă organizată de Garnizoana Pitești de Ziua Eroilor

 

Goran Gajovic: ”Vreau să îmi felicit colegii și întreaga echipă pentru rezultatul obținut la Voluntari. Știam că nu va fi ușor, deși Moldoveanu și Hickey nu vor evolua. Nu am început meciul așa cum ar fi trebuit, dar în a doua repriză am jucat mai bine, lucru ce ne-a apropiat victoria. Nimic nu este jucat în această serie, a fost doar un pas făcut înainte. Vom încerca să încheiem seria sâmbătă, la Pitești. Așteptăm fanii la sală pentru a sărbători împreună!”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii