Web Analytics

Ce propuneri s-au făcut la dezbaterea pentru bugetul municipiului Pitești

de | 20.01.2023 12:26 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Joi, 19 ianuarie a avut loc dezbaterea privind bugetul Municipiului Pitești pentru anul 2023, în sala de spectacol a Centrului Multifuncțional Pitești (Filarmonica Pitești), de la ora 11:00.

Primarul Cristian Gentea a prezentat proiectul de buget al Piteștiului pentru anul 2023, iar în sală au fost reprezentanți din administrația locală, din mediul de afaceri, din cel universitar, dar și din societatea civilă.

Au fost și participanți interesați să prezinte, verbal, propunerea lor pentru buget. Primăria Pitești transmite că mediul de afaceri a propus bugetarea unui târg al producătorilor locali – Agro Pitești, Asociația Națională Cultul Eroilor Argeș a propus construcția unui monument al eroilor celor două războaie mondiale, iar Inspectoratul Școlar Județean a solicitat sprijin pentru organizarea activităților legate de olimpiadele școlare ce vor avea loc la Pitești, în anul 2023.

Proiectul de buget va fi votat pe 31 ianuarie

Propunerile vor intra în analiză, iar proiectul de buget va fi supus aprobării în ședința Consiliului Local al Municipiului Pitești, în data de 31 ianuarie a anului curent.

Citește și Pitești. Garajele de pe domeniul public trebuie demolate! „Nu se mai poate!”, anunță primarul

Primăria Pitești transmite că dezbaterea a fost etapa finală a procedurii de transparență decizională. Încă din 3 ianuarie au putut fi transmise propunerile cetățenilor către municipalitate, spre analiză, privind bugetul anului 2023, prin e-mail, la adresa primaria@primariapitesti.ro și la sediul primăriei.

Proiectul de act normativ supus dezbaterii publice a putut fi consultat pe site-ul Primăriei Pitești, prin accesarea link-ului https://www.primariapitesti.ro/proiect-de-hotarare-privind-aprobarea-bugetului-municipiului-piteti-pe-anul-2023-p1647.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *