Web Analytics

Ce nu trebuie să lipsească din geanta nimănui

de | 22.08.2018 12:37 | Actualitate

Cu toții ne-am lovit măcar o dată de problema genților mari. Vă întrebați care este problema? Este foarte greu de găsit un obiect într-o geantă atât de mare. Și, pentru că timpul este atât de prețios în zilele noastre, nu ar trebui să-l pierdem căutând tot felul de obiecte. Ce ar trebui să facem în schimb, ar fi să organizăm lucrurile mai bine. Fie că mergem la birou, în vacanță sau la o întâlnire importantă, organizarea ar trebui să fie pe primul plan. Am pregătit în acest material câteva sfaturi care v-ar putea fi de folos.

Ce tip de geantă să alegem

În funcție de destinația noastră, alegem de fiecare dată un tip de geantă. Pentru serviciu, o geantă mare, încăpătoare, pentru o plimbare alegem una ceva mai mică, pentru un eveniment o poșetă tip plic, iar pentru vacanță o geantă de voiaj, evident. Dacă dimensiunea a fost stabilită, atât bărbații, cât și femeile, asortează acest accesoriu cu îmbrăcămintea. Însă, un aspect care nu trebuie să fie uitat este interiorul genții (mari). Cum ar trebui să arate și cum ar putea să ne ajute? Acestea sunt întrebările pe care ar trebui să ni le adresăm în legătură cu interiorul accesoriului pe care îl purtăm aproape oriunde.
În primul rând, compartimentele pe care le regăsim în interiorul unei genți sunt foarte importante. Ele ne ajută să împărțim lucrurile, să nu fie o “mare” de obiecte aruncate la întâmplare.
În al doilea rând, trebuie să ne gândim la numărul de compartimente. Prea multe ne-ar putea da bătăi de cap și ne-ar încurca, în loc să ne ajute.

Cum putem proteja obiectele din geanta noastră

Odată ce am ales geanta în funcție și de interiorul ei, ne putem gândi la accesoriile care ne-ar putea ajuta la protejarea sau organizarea obiectelor din ea. Se întâmplă adesea să stricăm sau să rupem obiecte involuntar prin aruncarea la întâmplare în geantă. Să luăm câteva exemple.
1. În timpul verii, majoritatea persoanelor poartă ochelari de soare. Dar, există anumite momente când nu mai avem nevoie de ei și, de cele mai multe ori, decidem să îi punem în geantă. Dar oare este de ajuns? Noi spunem că nu, pentru că lentilele ar trebui protejate de praf sau zgârieturi. În acest caz, etuiul pentru ochelari este de nelipsit.
2. Femeile vor tot timpul să fie cochete și aranjate. De aceea, poartă tot timpul în geantă un ruj sau o pudră. Dar, adesea ele sunt de negăsit atunci când au nevoie de ele. Pentru a nu mai pierde timpul căutând produsele de make-up din geanta voastră, vă sfătuim să folosiți un portfard. Astfel, veți scuti timpul de căutare, acesta rămânând pentru lucruri mai importante de făcut.
3. Se spune că muzica relaxează oamenii. Putem observa pe stradă din ce în ce mai multe persoane care ascultă muzică la căști. Cunoașteți momentul acela în care găsim căștile foarte încurcate? Pentru a scăpa de această problemă, puteți să folosiți un suport pentru căști.
Desigur, mai sunt și alte accesorii ale obiectelor necesare într-o geantă, care nu ar trebui să lipsească: etui de pix, portchei, suport de carduri sau pentru cărți de vizită, portofelul normal sau cel de călătorie etc. Toate acestea, dar și altele, pot fi găsite la Atelierele Unika la secţiunea cadouri corporate.
Sperăm că acum veți fi mai organizați și veți avea mai mult timp pentru activitățile importante sau relaxante din viața voastră!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii