Web Analytics

Ce mister ascunde Diana Perniu? O fostă artistă de la “Davila” a denunţat-o pe Clotilde Armand pentru evaziune

de | 11.12.2020 10:36 | Actualitate, Dezvăluiri

# Diana Perniu a intrat în politică la Pro România și a apărut, în iunie a.c., într-o poză alături de Victor Ponta
Model și fostă actriță a Teatrului “Alexandru Davila”, pe Diana Perniu o regăsim pozând într-un calendar pe 2010. De altfel, frumoasa piteșteancă a devenit celebră în lumea show-bizului după ce s-a măritat cu Nana Falemi, fost fotbalist al Stelei. Diana este fiica creatoarei de modă Anelisse Oprică, alături de care a avut o afacere în industria de profil.
În ultimii ani, Diana a schimbat macazul în mod spectaculos și de la modă a ajuns la politică. Astfel, în acest an, în luna iunie, ea apare în compania lui Victor Ponta și a altor lideri ai Pro România de la București. Nu mică ne-a fost însă mirarea să aflăm din presa națională, din “Evenimentul Zilei” din 3 decembrie a.c., că piteșteanca Diana Elena Perniu este cea care i-a făcut plângere penală pentru evaziune fiscală noii primărițe de la Sectorul 1 București, Clotilde Armand.
Concret, pe data de 2 decembrie 2020, la DIICOT a fost înregistrat un denunț penal semnat de un contribuabil, Diana Elena Perniu, pe numele primăriței Clotilde Armand. Iar infracțiunea reclamată de piteșteancă se referă la ”disimularea unui contract de angajare în scopul eludării bugetului de asigurări”.
Citește și Fost polițist și om de afaceri din Argeș, reținut pentru evaziune fiscală
Citește și Schema de evaziune din dosarul „Amfora” devoalată de un administrator de firmă fantomă
Iar perioada pentru care Clotilde Armand este acuzată că ar fi comis evaziunea fiscală este martie 2017 – februarie 2020. Ani în care liderul USR-Plus ar fi încasat de la firma Egis România suma de 1.313.554 de lei, aproximativ 300.000 de euro. Iar pentru aceste venituri Clotilde Armand ar fi plătit taxe și impozite substanțial mai reduse decât toți ceilalți salariați români, impozitați cu 45%, conform Codului Fiscal. În denunț se mai spune că metoda eludării nivelului de impozitate folosit de liderul USR-Plus ar fi fost ”disimularea contractului, respectiv deghizarea contractului de muncă de la firma Egis în contract PFA”.
Am dorit să aflăm mai multe amănunte legate de conjuctura în care a ajuns să facă denunțul chiar de la Diana Perniu, însă aceasta a avut telefonul închis, în ciuda apelurilor noastre repetate.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii