Web Analytics
scris sâmbătă, 23.12.2023

Ce meserie are canibalul din Galați care a tranșat și a mâncat o colegă. Anesti Elefteriadis a dat anunț că își caută de lucru

Anesti Elefteriadis, un inginer din Galați, a comis o crimă abominabilă în 1992, dar a fost eliberat în 2019, deși fusese condamnat pe viață.

Ce meserie are canibalul din Galați care a tranșat și a mâncat o colegă. Anesti Elefteriadis a dat anunț că își caută de lucru

Anesti Elefteriadis a fost autorul uneia dintre cele mai oribile crime comise la noi în țară după Revoluție. În ianuarie 1992, bărbatul de 26 de ani din Galați, care era profesor suplinitor la o școală din oraș, a invitat acasă o colegă pe care a doborât-o apoi cu mai multe lovituri, până când aceasta a leșinat. Elefteriadis a violat-o și a strangulat-o, iar femeia a decedat. Ulterior, asasinul a tranșat cadavrul cu satârul.

Citeşte şi Cu cât cresc salariile la Dacia în 2024. Negocieri finalizate

Canibalul din Galați a fost eliberat pe baza legii recursului compensatoriu

Elefteriadis a pus bucățile din cadavru în mai multe pachete, pe unele le-a depozitat în propriul frigider, iar pe altelele le-a aruncat în diverse locuri din oraș. Criminalul i-a îngrozit pe anchetatori atunci când a declarat că a gătit bucăți de carne din cadavru, din zona sânilor femeii, pe care le-a preparat ca tocănițe și fripturi la cuptor.

“Am avut o criză de nebunie, am auzit o voce care mi-a zis să o violez și să o omor. Prima dată i-am mâncat sânii”, a declarat Elefteriadis polițiștilor. Asasinul este considerat de specialiștii în criminalistică drept singurul român care a mărturisit anchetatorilor că și-a mâncat victima. Elefteriadis a fost condamnat la închisoare pe viață.

El a fost eliberat în 2019, pe baza legii recursului compensatoriu. Elefteriadis a dat în judecată România la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) în perioada în care a fost reținut, deoarece a fost nevoit să împartă o celulă mică alături de mai mulți fumători, el susținând că este bolnav de plămâni și că este încarcerat în condiții improprii.

Sursa: Fanatik.ro

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *