Web Analytics

Ce le-a spus Cornel Ionică piteştenilor care au fost în ieri la Primărie

de | 2.12.2017 07:49 | Actualitate

ionica 1 decÎn ciuda vremii mohorâte, mii de piteşteni au ieşit din casă ieri pentru a urmări manifestările oficiale organizate cu prilejul Zilei Naţionale a României. Seara, o mulţime de oameni s-a strâns în faţa Primăriei Piteşti pentru a urmări spectacolul trupei Carla s Dreams şi pe cel aprinderii iluminatului ornamental de sărbători. Astăzi, cu puţin timp în urmă, primarul Piteştiului, Cornel Ionică, le-a transmis participanţilor, de pe pagina sa de Facebook, următorul mesaj:

“Ţin să mulţumesc, pe această cale, miilor de piteşteni care au fost aseară prezenţi în Piaţa Primăriei pentru a asista la evenimentele dedicate Zilei Naţionale a României şi aprinderea iluminatului public ornamental de sărbători. Au fost evenimente pe care municipalitatea le-a pregătit cu gândul la cetăţenii urbei şi mă bucur să constat că interesul dumneavoastră a fost pe măsură.
În următoarele câteva zile vom finaliza montarea sistemelor de iluminat public ornamental pentru sărbători şi în alte zone ale oraşului.
Pe de altă parte, pregătim multe evenimente specifice pentru sfârşit de an când, de asemenea, vă aşteptăm să fiţi în număr cât mai mare prezenţi în Piaţa Primăriei şi nu numai.
Vom reveni cu amănunte.
La mulţi ani!”

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii