Web Analytics
scris joi, 12.09.2024

Ce jucători de la FC Argeş au fost convocaţi la echipele naţionale ale României

Săptămâna trecută, cinci jucători de la FC Argeș au participat la acțiunile echipelor naționale. Denis Oncescu și Mario Tudose au fost convocați în lotul României U20 pentru primele două meciuri în noul sezon de Elite League U20.

Ce jucători de la FC Argeş au fost convocaţi la echipele naţionale ale României

În meciul cu Germania, portarul Denis Oncescu a fost rezervă, iar fundașul Mario Tudose a intrat în minutul 89. Esteban Obiang Orozco a jucat pe 5 septembrie pentru naționala Guineei Ecuatoriale în prima partidă a calificărilor pentru Cupa Africii pe Națiuni 2025. Gabriel Gheorghe a fost convocat la naționala U19 a României pentru o dublă de verificare cu naționala similară a Finlandei.
De asemenea, Yanis Pîrvu a jucat duminică, 8 septembrie, într-un amical disputat de România U18 împotriva selecționatei similare a fraților de peste Prut. Meciul s-a desfășurat la Tiraspol. Yanis a fost integralist, selecționerul Adrian Dulcea oferindu-i și banderola de căpitan.

Citește și Puștii violeți Robin Deaconu și Cristian Răduță vor participa la o tabără de testare organizată de FRF

Citește și Fotbalist de la FC Argeș, exclus din lotul naționalei U19

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...