Web Analytics
scris joi, 08.06.2023

Ce formații va avea ca adversare FC Argeș în Liga a II-a

Federația Română de Fotbal a programat miercuri manșa retur a barajului pentru promovare în Liga a II-a. În urma rezultatelor înregistrate, Ceahlăul Piatra Neamț, CS Tunari, CSM Alexandria, CSM Reșița și Corvinul Hunedoara au promovat în Liga 2, având dreptul sportiv să se înscrie în sezonul 2023-2024.

Ce formații va avea ca adversare FC Argeș în Liga a II-a

Citește și: Sponsorul FC Argeş are o ipoteză despre dezastrul din meciul cu Dinamo. Viorel Tudose: „Am auzit că li s-a pus ceva în mâncare la hotel…”

FC Argeș va avea ca adversare în liga secundă următoarele formații: Chindia Târgoviște, CS Mioveni (retrogradate din SuperLigă), Steaua București, Gloria Buzău, Unirea Dej, FC Brașov, Concordia Chiajna, FK Miercurea Ciuc, CS Comunal Șelimbăr, Unirea Slobozia, CSM Slatina, CSC Dumbrăvița, Viitorul Pandurii Târgu Jiu și Metaloglobus București(menținute în Liga 2), Ceahlăul Piatra Neamț, CS Tunari, CSM Alexandria, CSM Reșița și Corvinul Hunedoara(promovate din Liga 3). Sezonul de liga a doua este programat să înceapă pe 5 august.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Mai există echipa asta?că s-au dat la fund toți…atât de lasi sunt.Nimeni nu răspunde..cine aplecat,daca va mai veni cineva(daca are curaj),v-ați mai raman..buget,antrenori.DACA cineva din CEO,își va da demisia de.onoare,etc.Nimic,care obicei,sunteti varză la comunicare.Cred ca liga3 va paste,la halul in care aratati.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită