Web Analytics
scris marți, 13.02.2024

Ce cărți de citit sunt pe lista ta de lectură?

Pentru un pasionat de cărți ca tine, probabil că începutul de an este cam dificil. De ce? Un val de cărți de citit abia lansate sau pe cale de apariție sunt în atenția cititorilor de pretutindeni.

Ce cărți de citit sunt pe lista ta de lectură?

Ești curios care sunt autorii ce-și lansează noi volume? Nu ai nicio idee despre cum va arăta lista ta de cărți de citit pentru acest an? Nicio problemă, mai jos ai câteva titluri mult așteptate care sigur vor fi pe gustul tău.

Care sunt primele titluri de cărți de citit ale anului?

  1. House of Flame and Shadow

Sarah J. Maas s-a întors cu cea de-a treia carte din seria Crescent City, House of Flame and Shadow și — alertă de spoiler! — se așteaptă că această carte va fi marele moment de încrucișare al lui SJM între cele trei serii fantastice adorate de cititori. Ultima carte Crescent City s-a terminat într-un cliffhanger, când protagonistul Bryce Quinlin ajunge într-o altă lume și întâlnește un grup de oameni care îi sunt străini, dar atât de familiari pentru cititori.

  1. The Fury

Alex Michaelides revine după Fecioarele și Pacienta tăcută cu un alt thriller. În The Fury, fosta vedetă de film Lana Farrar își face călătoria anuală pe insula ei privată din Grecia, dar excursia idilică la plajă cu prietenii ei ia o altă întorsătură când cineva este ucis.

  1. The Women

Autoarea romanelor Privighetoarea și Un nou început, Kristin Hannah se concentrează asupra femeilor aflate în chinurile istoriei cu romanele ei istorice cuprinzătoare. De data aceasta, Hannah se aventurează într-un moment din istorie despre care a spus că a bântuit-o încă din copilărie: Războiul din Vietnam. Cartea se concentrează asupra femeilor care s-au înrolat ca asistente.

Citește și Simpozion „ALEXANDRU DAVILA – 162 de ani de la naștere”

  1. The Familiar

Următoarea lectură captivantă a lui Leigh Bardugo este o fantezie istorică de sine stătătoare, care are loc în Spania, unde o servitoare cu capacitatea de a țese miracole creează unele pentru angajatorii ei și dă peste o serie de probleme.

  1. Funny Story

Daphne s-a mutat în orașul natal al logodnicului ei, Peter, pe malul lacului din Michigan, pentru a-și începe viața împreună, până când el își dă seama că este încă îndrăgostit de cea mai bună prietenă din copilărie, Petra. Daphne ajunge să se mute cu noul ex al Petrei, Miles. Acest complot dintre colegi de cameră și prieteni falși este perfect pentru fanii consacrați ai lui Emily Henry și iubitorii de comedie romantică deopotrivă.

  1. The Sons of El Rey

Alex Espinoza vine cu un roman ce cuprinde perioada Mexico City a anilor 1960 până la un L.A. modern. Aici, un tată și un fiu se împacă cu identitatea și moștenirea lor în acest roman transgenerațional.

  1. The Palace of Eros

Dacă ești fan al repovestirilor grecești, vei adora această interpretare feministă a mitului Psyche și Eros, scrisă de o autoare cunoscută pentru proza ​​ei lirică și femeile tridimensionale, pline de dor și dragoste – Caro de Robertis.

  1. Blue Sisters

Debutul lui Colo Mellors Frankenstein and Cleopatra a fost despre o căsnicie complicată. Următoarea ei carte este despre patru surori complicate. Când iubita lor soră Nicky moare, cele trei surori rămase sunt lăsate în derivă.

  1. The Wedding People

Când viața ei se prăbușește, Phoebe Stone se îndreaptă spre destinația ei de vis pentru a se bucura de ultimele ei zile, hotărând că nu poate continua. În schimb, ea devine învăluită în nunta care a preluat hotelul Rhode Island, făcând-o singura invitată care nu face parte oficial din petrecerea de nuntă. Acerbă, cartea scrisă de Alison Espach te va atrage de la primele pagini.

  1. This Summer Will be Different

Carley Fortune și-a făcut un nume scriind romane emoționante, ale căror acțiuni sunt plasate în zona unor lacuri. În următoarea ei carte, o turistă se îndrăgostește de fratele mai mic al celei mai bune prietene.

Dar acestea sunt doar câteva dintre cele mai așteptate cărți de citit din acest an. Ce spui? Nu-i așa că abia aștepți să le citești? Intră în cea mai apropiată librărie online și vezi care dintre aceste titluri sunt deja disponibile. Nu vei fi dezamăgit!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *