Web Analytics
scris miercuri, 04.09.2024

Ce au făcut juniorii FC Argeșului în etapa a patra a Ligii Elitelor

FC Argeș Tineret a jucat în această etapă cu Universitatea Craiova, într-un duel al celor mai în formă echipe din Seria Vest a Ligii de Tineret. Din păcate, acest meci a fost câștigat într-o manieră categorică de olteni, aceștia reușind astfel să întrerupă seria violeților de invincibilitate. La finalul celor 90 de minute, tabela a arătat un neverosimil 6-1 pentru Craiova. Vulturașii antrenați de Dragoș Radu se clasează pe locul 3 în clasament.

Ce au făcut juniorii FC Argeșului în etapa a patra a Ligii Elitelor

Vulturașii de la FC Argeș U17 i-au răzbunat pe colegii lor de la Tineret, învingând cu 5-0 pe Universitatea Craiova. Echipa este neînvinsă în acest sezon, având maxim de puncte după 4 etape și fiind pe primul loc în clasament

FC Argeș U16, echipă antrenată de Florin Drăgușin, a întâlnit în etapa a patra a Seriei 4 a Ligii Elitelor U16 pe Chindia Târgoviște. Violeții au remizat cu Chindia, scor 1-1. Vulturașii sunt pe locul 7 după primele 4 etape ale sezonului.

Citește și 160 de ani de la înființarea Baroului Argeș: Cupa de fotbal ”Nicolae Dobrin”

FC Argeș U15, echipă antrenată de Adrian Mălușanu, a întâlnit în etapa a patra a Seriei 4 a Ligii Elitelor U15 pe Chindia Târgoviște. Violeții au învins cu 1-0 pe Chindia, grație golului marcat în minutul 22 de David Olteanu. Vulturașii sunt pe locul 4 după primele 4 etape ale sezonului.

FC Argeș U14 și FC Argeș U13 au întâlnit formațiile similare ale celor de la LPS Slatina, în cadrul Seriei 8 a Ligii Elitelor. Vulturașii au obținut victorii categorice, la diferențe formate din două cifre, astfel că își continuă seriile de invincibilitate.

Sursa: www.argesfc.ro

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...