Web Analytics
scris joi, 02.05.2024

Ce ar trebui să fie în trusa de machiaj a fiecărei femei. Sfaturi utile

Femeile iubesc să fie frumoase și să adune în trusa de machiaj produsele care le pot ajuta să obțină un look atractiv de fiecare dată. Să recunoaștem, imaginea exterioară este rezultatul unui ritual de îngrijire armonios, bazat pe practici testate și dovedite în timp. De aceea, geanta cosmetică este un fel de “carte de vizită” în arsenalul de frumusețe a unei doamne sau domnișoare care se respectă. În mediul online poți descoperi nenumărate produse de skincare și beauty, dar cum să știi care ți se potrivesc cel mai bine și care merită cu adevărat să fie achiziționate? Ținând cont de rating-ul, popularitatea și analiza preferințelor clienților din cadrul magazinului online MAKEUP, venim la tine cu un șir de sfaturi despre ce trebuie să conțină o trusă de machiaj bine pusă la punct. Puțin câte puțin, vei descoperi unde să atragi atenția și pe ce detalii să pui accent.

Ce ar trebui să fie în trusa de machiaj a fiecărei femei. Sfaturi utile

PRODUSE DE ÎNGRIJIRE

Indiferent că vorbim despre componența unei truse de machiaj, produsele de îngrijire nu pot lipsi în niciun caz, ele fiind baza oricărui tip de makeup. Un exemplu bun de acest fel este apa micelară, care este folosită pentru a curăța bine tenul și a îndepărta impuritățile. Alege una potrivită pentru pielea sensibilă, care nu irită și nu crează disconfort. De asemenea, nu pot fi trecute cu vederea nici patch-urile pentru zona ochilor, care te vor ajuta să reduci vizibilitatea pungilor și cearcănelor, obținând un efect vizibil reîmprospătat. Pe aceeași abordare vine și tonicul – un fluid menit să aducă confortul pielii.Probabil de multe ori ai auzit că hidratarea este cheia unui ten impecabil, și nu întâmplător, pentru că anume crema hidratantă este cea care va regla echilibrul de umiditate în stratul cutanat, oferind epidermei o senzație de moliciune și catifelare. Recomandat ar fi să alegi o cremă cu protecție solară, precum cea de la brandul Rituals, pe care o poți achiziționa accesând https://makeup.ro/brand/314783/.

PRODUSE COSMETICE

Despre cosmetice este posibil să vorbești la infinit, dar în continuare îți vom spune care sunt produsele must-have care trebuie să se regăsească în trusa de machiaj. Fondul de ten spre exemplu, trebuie să acopere perfect imperfecțiunile și să niveleze relieful pielii, lăsând o senzație de lejeritate, fără risc de supraîncărcare. Pe aceeași direcție funcționează și concealerul, ce maschează petele de culoare și revitalizează privirea. La acest capitol se încadrează și pudra matifiantă, care creează o bază perfectă pentru aplicarea următoarelor produse.

Rimelul și creionul de ochi sunt nelipsite pentru un machiaj seducator! Optează pentru formule calitative și rezistente, care nu se sfărâmă și nu lasă umbre inestetice. De asemenea, markerul sau pomada pentru sprâncene sunt binevenite. Cu ajutorul lor vei defini perfect forma sprâncenelor, ducând direcția fiecărui fir. Din categoria machiaj al ochilor nu poate să lipseasă paleta de farduri. Alege una ce conține nuanțe pastelate, nude și strălucitoare, care pot fi utilizate atât pentru look-urile de zi, cât și de seară.

Spre final, adaugă o pată de culoare cu un ruj, creion sau luciu de buze, alese în măsura preferințelor tale. Selectează nuanțe care se potrivesc tipului de piele (CALD sau RECE) și asigură-te că formulele sunt rezistente și au proprietăți nutritive.Nu în ultimul rând, adaugă câteva accente folosind bronzer, fard de obraz și iluminator, scoțând în prim-plan trăsăturile distinctive. Voilà! Cam așa trebuie să arate trusa de machiaj perfectă!

ACCESORII

Pentru că niciun machiaj nu ar fi posibil fără ele, accesoriile cosmetice nu pot lipsi din arsenalul tău de frumusețe! La acest subiect se încadrează burețelul și pensulele de machiaj, cleștele pentru curbarea genelor, penseta, ascuțitoarea pentru creioane, foarfecele, pieptenele și șervețelele matifiante. Toate accesoriile trebuie să fie curate și bine îngrijire, ca tu să poți beneficia de un look atractiv!

La dorință, poți adăuga în trusa cosmetică și produse de îngrijire pentru mâini, corp sau păr marca Rituals, plus un parfum în variantă mini sau o ojă pentru unghii.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *