Web Analytics

CE a aprobat continuarea a zece proiecte de infrastructură din România

de | 27.01.2017 19:58 | Actualitate

 autostrada www.business review.eu
Potrivit unui comunicat publicat vineri, Comisia Europeană a aprobat continuarea a zece proiecte de infrastructură din mai multe regiuni din România, totul cu o contribuţie din partea UE de cca. 800 de milioane de euro. 
 
Este vorba de investiţii pentru lucrări de infrastructură începute între 2007 şi 2013. Vorbim de construcţia şoselei de centură a municipiului Braşov, tronsoanele I (DN1-DN11), II (DN11-DN13) şi III (DN13-DN1), dar şi de reabilitarea liniei de cale ferată Braşov–Simeria, componentă a coridorului pan–european IV, tronsonul Sighişoara–Coşlariu.
 
Din suma amintită vor fi finanţate şi trei proiecte de dezvoltare a sistemului de management integrat al deşeurilor din judeţele Caraş-Severin, Constanţa şi Iaşi.
Comisia Europeană va finanţa câteva proiecte în ceea ce priveşte infrastructura de apă din Covasna, Teleorman, Constanţa, Ialomiţa, Sibiu şi Braşov.Bani vor fi alocaţi şi pentru realizarea proiectului WATMAN, care are ca obiectiv final protejarea populaţiei prin modernizarea infrastructurii de prevenire a inundaţiilor.Foto: www.business-review.eu
 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii