CCIA premiază excelența în afaceri la TOPUL FIRMELOR DIN ARGEȘ 2021

de | 3.11.2021 13:30 | Actualitate, Economie, Home

TOPUL FIRMELOR DIN ARGEȘ 2021 – barometrul performanței în afaceri

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş premiază excelenţa în afaceri printr-un eveniment business de excepție.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș realizează, începând din 1994, Topul Județean al Firmelor și premiază cele mai performante companii argeșene.
TOPUL Firmelor din Argeș este un reper pentru mediul de afaceri, un clasament al celor mai competitive firme din județ. Rezultatele consemnate reflectă nivelul de creștere economică din Argeș și totodată oglindesc extinderea companiilor argeșene pe piața națională și internatională. Topul Firmelor 2021 prezintă cele mai performante companii din șapte domenii de activitate: industrie; servicii; comerț; turism; cercetare-dezvoltare și high-tech; agricultură, silvicultură și pescuit; construcții.

CITEȘTE ȘI: Educație rutieră pentru micii piteșteni

În 2021, un număr de 1492 de firme au fost incluse în primele 3 poziții. La realizarea clasamentului Topul Firmelor 2021 au fost analizate 21.768 de bilanţuri financiar-contabile ale companiilor active în Argeș. Dintre acestea, 7.964 de bilanțuri au intrat în competiția pentru primele 3 poziții în clasament; metodologia de realizare a topurilor de firme, folosită de toate Camerele judeţene din România, se bazează pe următorii indicatori economici: cifra de afaceri netă; profitul din exploatare; rata profitului din exploatare; eficienţa utilizării resurselor umane și eficienţa utilizării capitalului angajat.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

DGA Argeș: Activitate de prevenire
DGA Argeș: Activitate de prevenire

La inițiativa Consiliului Județean Argeș și în baza Protocolului de colaborare încheiat în anul 2021, între MAI – Direcția Generală Anticorupție și Consiliul Județean Argeș, ofițeri din cadrul Serviciul Județean Argeș au desfășurat, în data de 19.05.2022,  o...

UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia
UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia

Comisia Europeană a prezentat în ziua de 18 mai planul REPowerEU - răspunsul său la situația dificilă și la perturbările cauzate pe piața mondială a energiei, de invazia Ucrainei de către Rusia. Există două argumente principale în favoarea transformării urgente a...


Loading RSS Feed