Web Analytics

CCIA Argeș, la Forumul de Afaceri ”Avantajele şi dezavantajele realizării de investiţii în România”

de | 27.09.2017 09:42 | Actualitate

ccia argesCamera de Comerţ, Industrie și Agricultură Argeș și Camera de Comerţ şi Industrie a României, în parteneriat cu Biroul Consilierului Comercial al Ambasadei Republicii Turcia la Bucureşti şi Asociaţia Oamenilor de Afaceri Turci (TIAD), vă invită să participaţi la Forumul de Afaceri ”Avantajele şi dezavantajele realizării de investiţii în România”.

 

Forumul de Afaceri se va desfăşura în data de 28 septembrie a.c, între orele 15:00-18:00 la Sala Aurel Ghibuţiu din sediul Camerei de Comerţ şi Industrie a României, în contextul vizitei la Bucureşti a delegaţiei oamenilor de afaceri din cadrul Asociaţiei Industriaşilor şi Oamenilor de Afaceri Doşemealti (DOŞIAD) din Antalya.

În cadrul evenimentului vor fi organizate sesiuni de discuţii business-to-business cu companii reprezentative, membre ale Asociaţiei Industriaşilor şi Oamenilor de Afaceri Doşemealti, din domenii precum agricultură, dezvoltarea imobiliară, construcţii, industria medicală, mase plastice, produse chimice, sectorul alimentar, băuturi alcoolice, turism, industria lemnului, utilaje de construcţii şi piese de schimb.

La acest Forum va participa în calitate de vorbitor şi E.S. Domnul Osman Koray Ertaş, Ambasadorul Republicii Turcia la Bucureşti.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii