Web Analytics

CCIA Argeş a adunat mediul de afaceri, politicul şi administrativul

de | 8.02.2023 14:15 | Actualitate, Economie, Home, Politica si Administratie

Cristian Gentea, concluzii după dezbaterea de la Primăria Piteşti: „A fost productivă, ne vom reîntâlni periodic”

Vineri, 3 februarie, autoritățile locale au organizat o ședință de lucru la Primăria Pitești. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, primari, parlamentari, reprezentanții Consiliului Județean Argeș, ai Instituției Prefectului Argeș, ai mediului universitar și oameni de afaceri au dezbătut o serie de proiecte importante pentru dezvoltarea strategică a Piteștiului și a județului.

„Agenda dezbaterii a fost complexă, a avut aproape 40 de puncte pe ordinea de zi, discuțiile s-au axat, însă, pe prioritizarea necesităților, a rezolvării unor nevoi stringente, de la infrastructură la creșterea capacităților energetice și turism. Alături de Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș, de vicepreședinți, de prefectul Radu Perianu, de subprefecți, de parlamentarii argeșeni și investitori din mediul privat au participat, ca invitați speciali și reprezentanții ADR Sud Muntenia: Liviu Mușat, Director General și Mirela Tache, Director Economic.
Dezbaterea a fost productivă, ne vom reîntâlni periodic, așa cum am promis, pentru a actualiza statusul investițiilor, dar și al oportunităților financiare și legislative”,
a transmis primarul Cristian Gentea.
M.S.

Citește și Specialiştii OSIM vin la CCI Argeș

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *