Web Analytics
scris sâmbătă, 03.02.2024

Caz șocant într-un renumit azil al groazei din Capitală. Familia unei paciente acuză conducerea de OMOR

Povestea din azilele groazei se repetă în Capitală. Familia unei paciente acuză conducerea unui renumit cămin din București de omor. Asta după ce, spun rudele, femeia a fost adusă acolo în stare bună de sănătate, însă în 17 zile a decedat. Pe de altă parte, conducerea casei de bătrâni neagă acuzațiile și spune că pacientă a fost monitorizată zilnic de medici. 

Caz șocant într-un renumit azil al groazei din Capitală. Familia unei paciente acuză conducerea de OMOR

Citește și Bancnote false puse în circulaţie în România. Ce le deosebeşte de cele reale

Doamna Ciolompea a ajuns la cămin după ce a fost diagnosticată cu Alzheimer, iar doctorii împreună cu familia au decis că are nevoie de îngrijire permanentă.

„Cămin care pe site are niște descrieri foarte frumoase care nu reflectă realitatea. Am adus-o într-o stare foarte bună, în sensul în care ea mânca, bea, se hrănea singură”, a povestit Forentina Ciolompea, nora femeii decedate.

La recomandarea asistentelor de a nu o vizita timp de două săptămâni pentru a se acomoda, familia a ținut legătura cu azilul telefonic.

„Am sunat aproape zilnic chiar si de doua ori pe zi sa intrebam de starea ei. Vorbind cu ea la telefon, am vazut ca vorbeste foarte greu si solicita sa fie luata acasa”, a mai spus femeia.

Sursa: Realitatea.net

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *