Web Analytics

Câţu l-a luat consilier personal pe adversarul nr. 1 al lui Miuţescu

de | 17.03.2021 13:33 | Actualitate, Politica si Administratie

# „Sper ca numirea mea să-i ajute pe argeșeni“, spune avocatul Radu Perianu
Avocatul liberal Radu Perianu a fost numit marți, 16 martie, consilier personal al prim-ministrului Florin Cîțu. L-am contactat telefonic pentru a afla și care îi vor fi atribuțiile pe care le va exercita în această funcție. „Vă confirm numirea. Am mai multe atribuții, o să vă spun când vor fi foarte bine determinate”, a răspuns acesta.
Având în vedere că în toamnă se prefigurează o candidatură a premierului la conducerea partidului, l-am întrebat pe liberalul piteștean dacă ar putea fi aceasta explicația pentru care Florin Câțu și l-a luat alături. „Nu mi-a spus așa ceva, concluzia o trageți dumneavoastră, însă, după cum ați văzut, județul Argeș chiar este un județ important și iubit de Partidul Național Liberal. Adică mă refer la finanțarea pentru autostradă, finanțarea pentru drumul expres spre Craiova, pentru că, din păcate, de 30 de ani nu s-a găsit finanțare pentru așa ceva, s-a găsit acum. Sper ca numirea mea să-i ajute pe argeșeni”.

Miuțescu, despre numirea lui Perianu: „Este o treabă privată, ca să zic așa…”

Aflat încă în concediu medical, după complicațiile pe care le-a avut când s-a infectat cu Covid, președintele PNL Argeș a fost luat prin surprindere de numirea lui Perianu, principalul său contestatar, într-o funcție-cheie la București. „Nu m-a consultat, nu am date în plus și nu pot să comentez ceea ce nu știu. Eu nu l-am întrebat nimic, nu am vrut să creadă că sunt curios sau invidios. Filiala PNL Argeș nu are nicio implicație, este o treabă strict personală, pe care și-a gestionat-o pe cont propriu. Nu a cerut susținerea, nu a cerut aprobarea Biroului județean. Este o treabă privată, ca să zic așa. Însă, dacă ne respecta și ținea cont de noi, era normal să se consulte, să întrebe. Dar eu știu că premierul are consilieri care au rangul de secretari de stat sau subsecretari de stat. Consilierii, de obicei, apar în Monitorul Oficial, fie că sunt remunerați sau nu. Vom vedea” – a comentat liderul argeșean al PNL, Adrian Miuțescu.
Citește și Radu Perianu și-a anunțat candidatura la funcția de președinte al PNL Argeș
Citește și Radu Perianu, preşedinte PNL Piteşti: „În Argeş, PNL a cedat foarte mult în faţa PSD-ului”

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii