Web Analytics

Câți bani primesc cadrele medicale care muncesc în campania de vaccinare împotriva COVID-19

de | 19.01.2021 12:31 | Actualitate, Politica si Administratie

La propunerea Ministerului Sănătății, Guvernul României a aprobat Ordonanța de Urgență privind unele măsuri pentru recrutarea și plata personalului implicat în procesul de vaccinare împotriva COVID 19 și stabilirea unor măsuri în domeniul sănătății. 

Actul normativ stabilește mai multe măsuri pentru recrutarea și plata personalului implicat în procesul de vaccinare împotriva COVID 19 care desfășoară activitate în centrele de vaccinare organizate în conformitate cu prevederile Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID 19 în România.

„Campania de vaccinare este de departe cea mai mare provocare a României pentru următoarele luni. Trebuie să ne asigurăm că toți cei care participă vor fi motivați și remunerați, corect și transparent, pentru serviciile pe care le prestează. Nu vorbim despre un bonus, vorbim despre plată pentru muncă și responsabilitate suplimentară.

Ne bazăm pe medicii de familie să îi informeze, să îi programeze și să îi monitorizeze pe pacienți, mai ales pe cei care întâmpină dificultăți în acest proces. Cea mai bună informație despre vaccin o iei de la medicul tău”, a declarat ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

Citește mai departe pe presshub.ro, platforma jurnaliștilor în serviciu public

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii