Web Analytics
scris vineri, 07.06.2024

Câți argeșeni vor vota duminică. Prefectul: „Suntem pregătiți pentru ziua alegerilor!”

Duminică, 9 iunie, peste 512.000 de argeșeni sunt așteptați la vot pentru a alege europarlamentarii, primarii, președinții de Consiliu Județean, consilierii locali și județeni. Dragoș Predescu, prefectul județului Argeș, transmite că toate activitățile de care este responsabilă Instituția Prefectului Argeș sunt în grafic.

Câți argeșeni vor vota duminică. Prefectul: „Suntem pregătiți pentru ziua alegerilor!”

„Suntem pregătiți pentru ziua alegerilor! Toate activitățile de care este responsabilă Instituția Prefectului județul Argeș sunt în grafic.

În județul Argeș vor vota duminică peste 512.000 de argeșeni în 526 de secții de vot. Îmi doresc o zi fără incidente, cu echilibru din partea tuturor competitorilor politici.

Citește și Instituțiile UE sunt gata să lupte împotriva dezinformării în cadrul alegerilor europene

Cel mai important este ca dumneavoastră, argeșenii, să mergeți la vot! Vremea se anunță bună, puteți vota oricând în intervalul 7.00- 22.00. Doar la secția de domiciliu pentru alegerile locale.

Veți primi 5 buletine de vot! Nu uitați, votul este secret. De asemenea, este interzisă fotografierea sau filmarea buletinului de vot după ce l-ați ștampilat. Nimănui nu îi este permis să vă amenințe pentru a vota un anumit candidat sau să vă cumpere votul!

Ne vedem duminică, la vot!”, a spus Dragoș Predescu, Prefectul județului Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...