Web Analytics
scris joi, 06.10.2022

Căteasca: Achiziție de microbuz hibrid și achiziție de stații electrice de încărcare

Localitatea Căteasca din județul Argeș se află printre comunele de top în ceea ce privește investițiile, dar și proiectele din această perioadă. În acest sens primarul localității, Liviu Năstase susține că folosește orice oportunitate de accesare de fonduri europene.

Căteasca: Achiziție de microbuz hibrid și achiziție de stații electrice de încărcare

Liviu Năstase, primar Căteasca: ”Împreună cu secretarul comunei am depus pe toate măsurile europene de finanțare, proiecte, am solicitat investiții în toate domeniile unde se pot obține. Spre exemplu, modernizarea sistemului de supraveghere, camere de supraveghere la intrare în comună, investiție pentru care s-a depus proiect.

A doua investiție pe care ne-am propus-o și care sper să fie fezabilă este achiziția de microbuz hibrid pentru a încerca să facilităm transportul cetățenilor către oraș. De asemenea, am solicitat achiziția de stații electrice de încărcare. Vor fi din ce în ce mai căutate, este un proiect pe fonduri europene și am făcut aceste demersuri la o firmă specializată.

Citește și Uzina Dacia mărește valoarea tichetelor de masă

Reabilitarea sediului Primăriei din punct de vedere energetic este un alt proiect care se află în derulare, s-a făcut studiul de fezabilitate și așteptăm să primim finanțarea. Încercăm să depunem proiect și pentru modernizarea iluminatului public atât prin schimbarea lămpilor care au un termen de garanție de 5 ani de zile, cât și pentru obținerea independenței energetice. Pe PNNR se poate face acest lucru, deci tot pe fonduri europene. După ce vom termina canalizarea dorim să facem trotuare și piste pentru biciclete pentru toate satele.

Sunt așadar câteva proiecte importante și orice investiție care va apărea o să fie benefică și o să o accesăm pentru cetățenii comunei Căteasca”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...