Web Analytics
scris joi, 12.09.2024

Catalog electronic în 34 de şcoli din Argeş

Față de anul trecut, în noul an școlar sunt prevăzute 34 de unități de învățământ preuniversitar din Argeș care pot consemna în format electronic situația școlară a elevilor, fiind vorba de așa-zisul catalog electronic.

Catalog electronic în 34 de şcoli din Argeş

Sunt cu 14 mai multe față de sezonul 2023-2024. Și la nivel național a sporit numărul școlilor cu catalog electronic, circa o mie ajungând acum la 1.897. Totul în cadrul Proiectului ”România Educată” și sub coordonarea direcției generale care implementează acest proiect.
Cele mai multe școli argeșene incluse în lista celor cu consemnare electronică a situațiilor sunt din Pitești, nu mai puțin de 13. Patru sunt din Câmpulung, trei din Mioveni și una din Curtea de Argeș. Oricum, domină cele din mediul urban, doar nouă fiind unități de învățământ din comune.
Potrivit ordinului de ministru care a decis implementarea catalogului electronic în anul școlar 2024-2025, unitățile de învățământ selectate trebuie să asigure din bugetele proprii achiziționarea programelor și serviciile necesare, fiind interzisă solicitarea achitării acestor servicii de către elevi.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Pendiuc a fost în puşcărie ajutor de bucătar pentru un alt primar

Citește și Dani Mocanu a parcat pe două locuri în Piteşti, dintre care unul pentru persoanele cu handicap

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...