Web Analytics
scris marți, 18.10.2022

Cătălin Straton este pentru a doua oară la rând în echipa etapei

LPF a anunțat echipa ideală a etapei cu numărul 14 din Liga 1. Rapid dă cei mai mulți jucători, trei la număr. Primul 11 este completat cu jucători de la FC Argeș, CFR, FCSB, Universitatea Craiova, FC Botoșani, Chindia Târgoviște și Farul, în timp ce Dan Petrescu a fost desemnat antrenorul etapei.
Pentru a doua oară la rând, Cătălin Straton (FC Argeș) este portarul etapei. În meciul cu FC Voluntari acesta a avut șapte intervenţii importante, dintre care patru au fost „supersave-uri”.

Cătălin Straton este pentru a doua oară la rând în echipa etapei

Citește și: CFR Cluj și FCSB, schimb de locuri în clasamentul coeficienților. Echipa lui Dică a ieșit din Top 100


Ceilalți fotbaliști evidențiați sunt: fundași – Andrei Patache (FC Botoşani / 34 de ani) – Titularizat pentru a treia etapă la rând, veteranul botoşănenilor a dominat flancul drept. Esteban Orozco (Chindia / 24 de ani) – Prestaţie fără greşeală în defensivă. În plus, a marcat golul care le-a adus târgoviştenilor a treia victorie la rând în campionat. Yuri Matias (CFR Cluj / 27 de ani) – A fost jucătorul cu cel mai bun index Instat din etapa a 14-a, 271. Pe lângă golul marcat, s-a remarcat cu jocul aerian. Junior Morais (Rapid / 36 ani) – A câştigat 15 dueluri, dintre care șapte în atac. Mijlocași: Darius Olaru (FCSB / 24 de ani) – A înscris pentru întâia oară în ediţia actuală. A fost a 25-a reuşită pe prima scenă din carieră. Karlo Muhar (CFR Cluj / 26 de ani) – A marcat pentru a treia oară în campionatul curent. Xian Emmers (Rapid / 23 de ani) – A înscris unul dintre cele mai frumoase goluri din acest sezon.
Atacanți: Alexandru Ioniță (Rapid / 27 de ani) – Contra celor de la FC Hermannstadt, Ioniţă a oferit o pasă decisivă, a câştigat 12 dueluri în atac şi a reuşit șase driblinguri. Rivaldinho (Universitatea Craiova / 27 de ani) – A marcat golul victoriei, primul în tricoul alb-albaştrilor. Alexi Pitu (Farul / 20 de ani) – Ediţia curentă, în care are două goluri şi cinci pase decisive, este cea a confirmării pentru tânărul şi talentatul jucător produs de Academica Hagi.
Antrenorul etapei: Dan Petrescu (CFR Cluj / 54 de ani) – A găsit, din nou, soluţiile câştigătoare pentru CFR, iar rezultatele se văd în cupele europene şi în campionat.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *