Web Analytics

Cătălin Rădulescu îi „mitraliază” pe foștii colegi din PSD: „Nu pot respecta corupţii, informatorii Securităţii şi agramaţii din partid!”

de | 3.09.2020 08:57 | Politica si Administratie

Exclus din PSD, deputatul „Mitralieră” trage în foștii colegi: „Nu pot respecta corupţii, informatorii Securităţii şi agramaţii din partid!”

Exclus din PSD, deputatul Cătălin Rădulescu, supranumit și „Mitralieră”, lansează un atac virulent la adresa foștilor săi colegi de partid. În opinia sa, deciziile luate de social-democrați după eșecul moțiunii de cenzură sunt, de fapt, niște „execuții mafiote”!

Luni, 31 august, Cătălin Rădulescu a lipsit din plenul Parlamentului la votul pentru moţiunea de cenzură, drept pentru care și-a atras criticile șefilor PSD. A urmat aproape imediat decizia filialei Argeș, care l-a exclus din partid, anunț a fost făcut de președintele PSD Pitești, Cristian Gentea.

Afirmaţiile domnului Gentea sunt mincinoase şi exagerate (…) În cei opt ani de când sunt parlamentar, am participat la toate acţiunile PSD-ului în prima linie. Mi-am respectat mereu partidul, dar nu pot respecta corupţii, informatorii Securităţii, analfabeţii şi agramaţii din PSD!”, zice Rădulescu.

Mai mult, deputatul cataloghează excluderea sa drept „o execuţie mafiotă”, pe care o va contesta pe motiv că „ipocrizia cea mai mare a acestei conduceri a PSD şi a domnului Gentea ca preşedinte de organizaţie este că nu spune adevărul”. „Şi o să îl spun eu, ca să audă tot electoratul: Gentea m-a sunat să îmi spună că l-a sunat Paul Stănescu, marţi, şi i-a cerut să organizeze rapid o şedinţă online şi să mă excludă! Gentea mi-a spus la telefon că l-a întrebat pe Stănescu care este motivul excluderii, fiindcă am fost bolnav? Şi Paul Stănescu i-a spus că nu contează motivul, să găsească el orice motiv să mă excludă!”, a dezvăluit Cătălin Rădulescu „Mitralieră” pentru Adevărul.ro.

A.N

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii