Web Analytics

Cătălin Măruță, Lidia Buble, Adrian Sână și Mateo vin la Târgul de Crăciun de la Mioveni

de | 29.11.2016 16:27 | Actualitate


 
În perioada 15 – 30 decembrie a.c., Primăria orașului Mioveni va organiza prima ediție a ”Târgului de Crăciun – Mioveni 2016”, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia.
Deschiderea va avea loc pe 15 decembrie, iar în zilele de 15, 16, 17 și 18 decembrie, aici, vor fi organizate zilnic spectacole cu artiști de marcă, programe artistice, momente de animație pentru prichindei și multe alte surprize pentru toate vârstele.
Astfel, Cătălin Măruță, Lidia Buble, Adrian Sână, Mateo, Adda, Emilia Ghinescu, Săndel și Aurora Mihai, Ingrid Lisaru, Johnny Bădulescu, Ștefania Vorovenci, Starfix, dar şi un cunoscut DJ care va mixa colinde, și-au anunțat prezența la Mioveni.
Cei care vor vizita Târgul de Crăciun vor găsi o mulțime de idei pentru cadourile celor dragi și se vor putea bucura de atmosfera de sărbătoare, savurând preparate de sezon.
De la acest eveniment nu va lipsi nici Moș Crăciun, care îi va aștepta pe cei mici, zilnic, în căsuța sa special amenajată și decorată, de lângă brad. I.M.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii