Web Analytics
scris joi, 03.10.2019

Cătălin Gherzan, noul preşedinte ALDE Piteşti: „Sunt nemulţumit că echipa de rugby a rămas fără finanţare”

Cătălin Gherzan, managerul Şcolii Lexford Castel, recent numit președinte interimar al Filialei ALDE Pitești, a fost prezent săptămâna trecută la ședința Consiliului Local Pitești.
În cadrul respectivei ședințe, consilierii ALDE au solicitat amenajarea unei treceri de pietoni pentru cetățenii de pe Calea Câmpulung și au adus în atenția publică faptul că echipa de rugby a rămas fără finanțare, solicitări care au fost respinse de conducerea Primăriei. „Sunt nemulțumit de faptul că echipa de rugby a rămas fără finanțare, deși Piteștiul are o tradiție deosebită în acest sport. Mă nemulțumește faptul că se tot invocă lipsa banilor, când Primăria Pitești cheltuie bani pe tot felul de proiecte unde nu vedem că se face nici performanță, nici nu se întâmplă ceva bun pentru oraș și pentru cetățeni”, a spus preșdintele ALDE Pitești.
Cătălin Gherzan promite că va acorda o atenție sporită față de modul în care administrația locală înțelege să facă investiții și să lucreze în interesul cetățenilor și a subliniat că toți consilierii locali ALDE au primit mandat să voteze pozitiv doar proiectele care vin să soluționeze problemele piteștenilor, indiferent de inițiatori, și să urmărească concretizarea proiectelor inițiate de ALDE în forul legislativ local.

Cătălin Gherzan, noul preşedinte ALDE Piteşti: „Sunt nemulţumit că echipa de rugby a rămas fără finanţare”

Distribuie!

0 Comentarii