Web Analytics

Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al PSD şi PNL la Primăria Capitalei, a mărturisit că este supravieţuitor de cancer

de | 24.03.2024 15:07 | Actualitate, Dezvăluiri, Home, Politica si Administratie

Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al PSD şi PNL la Primăria Capitalei, a mărturisit, într-o conferinţă de presă susţinută miercuri la Palatul Parlamentului, că este supravieţuitor al cancerului.

Citește și: Gheorghiţă Boţârcă, edilul oraşului Topoloveni, este cel mai longeviv primar din România. Conduce localitatea de la Revoluție și vrea un nou mandat


„Nu am ascuns niciodată faptul că am suferit de această boală foarte grea. A fost un cancer de amigdală, în stadiu avansat, peste care am trecut cu putere. Am sesizat întâmplător, într-o dimineață, făcându-mi nodul la cravată, că am un ganglion. Am avut o reală mâhnire că nu am putut să fac în țară tot ce am putut face în altă parte. Pentru că un prieten bun mi-a furnizat cea mai mare încredere la acel moment. Eram prieten cu toți cei care aveau unde să mă opereze. Eu mi-am operat mama și nu este un sentiment facil atunci când operezi un membru al familiei. Gândul meu a fost atunci să fac tot ce pot pentru ca Spitalul Universitar să se ridice la nivelul spitalelor de afară care fac asta. Asta era în 2009.
În 2009, în ortopedie, am pus bazele oncologiei corecte. Asta vreau să fac și în continuare, la altă scară. La Spitalul Universitar nu era atunci secție de oncologie. Acum se fac aproape 100.000 de intervenții anual. Părintii mei au trecut printr-o problemă asemănătoare acum 4 ani și i-am tratat și operat aici.”, a spus Cătălin Cîrstoiu în exclusivitate la România TV.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *