Web Analytics
scris sâmbătă, 20.08.2022

Cătălin Chirilă, aur la Campionatele de la Munchen

Sportivul român Cătălin Chirilă a cucerit medalia de aur în proba de canoe simplu pe 1.000 metri, azi, la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Munchen, transmite Agerpres.
Chirilă (24 ani), campion mondial în această probă, la începutul lunii, în Canada, a condus cursa de la un capăt la altul şi s-a impus cu timpul de 3 min 49 sec 681/1000, fiind urmat în clasamentul final de cehul Martin Fuksa, multiplu campion european şi medaliat la Mondiale, la 351/1000, şi de italianul Carlo Tacchini, la 1 sec 956/1000.
Chirilă (CSA Steaua) va evolua mâine, de la ora 12:30 (ora României), şi în finala probei de canoe simplu pe 500 de metri, în care este vicecampion mondial la Halifax (Canada).

Cătălin Chirilă, aur la Campionatele de la Munchen

Citește și: Musceleanca Andreea Panțuroiu s-a calificat la Campionatele Europene de la Munchen


Ultima medalie europeană la canoe simplu 1.000 m a fost cucerită în 2011 la Belgrad de Iosif Chirilă (argint), iar ultimul titlu european a fost obţinut de Florin Mironcic (2006) la Racice.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită