Web Analytics

Cătălin Cherecheș nu scapă de pușcărie. Contestația fostului primar de Baia Mare, respinsă

de | 18.04.2024 13:07 | Actualitate, Home

Curtea de Apel Cluj Cluj a respins, joi, ca neîntemeiată contestaţie în care fostul primar Cătălin Cherecheș solicita anularea condamnării primite pentru luare de mită. Judecătorii clujeni au respins, de asemenea, și cererea fostului edil de Baia Mare în legătură cu termenul de prescripţie în cazul infracţiunii de care este acuzat. 

Citește și: Oferirea de servicii de cazare și masă în adăposturile de noapte ale municipalității se face fără a exista o limită de vârstă. O anchetă a Avocatului Poporului

„În temeiul art. 475 Cod procedură penală, respinge cererea contestatorului C.C. de sesizare a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în vederea pronunţării unei hotărâri prealabile pentru dezlegarea chestiunii de drept invocate cu privire la momentul de la care începe să curgă termenul de prescripţie a răspunderii penale în cazul infracţiunii unice de luare de mită prevăzute de art. 289 Cod penal, în ipoteza în care sunt realizate, la date diferite, mai multe modalităţi alternative ale elementului material. În temeiul art. 432 Cod procedură penală, respinge ca neîntemeiată contestaţia în anulare formulată de contestatorul-condamnat C.C., împotriva deciziei penale nr. 1704/A/24.11.2023, pronunţată de Curtea de Apel Cluj în dosarul nr. 2537/117/2016”, se arată în soluţia pe scurt pronunţată, joi, de instanţa clujeană.

Cătălin Cherecheş este obligat şi la plata către stat a sumei de 800 lei, cu titlul de cheltuieli judiciare.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *