Web Analytics

Cătălin Bulf: „Noroc că funeraliile Reginei Ana n-au fost organizate de PSD!”

de | 19.08.2016 11:13 | Actualitate

Președintele PMP Argeș, Cătălin Bulf, a făcut o declarație referitoare la dorința membrilor PSD de a confisca, din punct de vedere al imaginii, orice eveniment public. „Ne bucurăm că funeraliile Reginei Ana de România nu au fost organizate de puterea politică din județul Argeș și anume PSD. Dacă PSD ar fi organizat aceste funeralii, n-am mai fi văzut sicriul din cauza membrilor de partid, așa cum s-a întâmplat la Sărbătorile Argeșului și Muscelului” – a declarat Cătălin Bulf.

„Le recomand lui Ionică și lui Gentea să fie raționali, nu glandulari”

De asemenea, consilierul Mihai Alexandrescu din partea PMP Argeș a depus un proiect de hotărâre privind realizarea unor machete de arhitectură care a aprins spiritele în ședința de comisii de la Consiliul Local Pitești. Liderul PMP Argeș, Cătălin Bulf a făcut o declarație legată de modul în care decurg ședințele de comisii în Consiliul Local al Municipiului Pitești:
„Le recomand primarului Ionică și președintelui Comisiei pentru Urbanism, Amenajarea Teritoriului și Arhitectură, Cristian Gentea, ca în ședințele de comisii din Consiliul Local al municipiului Pitești să fie raționali, nu glandulari. Un proiect de hotărâre venit din partea unui consilier al opoziției trebuie privit prin prisma rațiunii, nu al umorilor.”

A.V.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole