Web Analytics

Cătălin Bulf-industriașul propus de PMP să reprezinte Argeșul în Parlament

de | 2.11.2020 19:46 | Actualitate, Dezvăluiri, Politica si Administratie

“Experiența mea de antreprenor, dar și expertiza, acumulată în industria metalurgică sau în domeniul ”petrol și gaze”, poate ajuta județul Argeș în nevoia sa stringentă de revitalizare economică.

Fiind în PMP din 2014, în acești 6 ani m-am dedicat în totalitate proiectelor, punând în față interesele argeșenilor. Scopul meu este să le ofer oamenilor oportunități de creștere și dezvoltare în județ, astfel încât aceștia să nu mai fie nevoiți să plece în afară. Îmi doresc prosperitatea economică a Argeșului și a oamenilor de aici. Vom păstra integritatea familiilor prin crearea de noi locuri de muncă și vom face posibilă revitalizarea economică prin existența forței de muncă.

Citește și    Florian Bichir, locul 1 la Senat pentru PMP: “Sunt determinat să câștig pentru Argeș”

Cred în industria din Argeș, iar experiența profesională din industrie și cea de antreprenor local mă fac să cred cu tărie în transformarea regiunii Argeș într-un pol al dezvoltării industriale. Avem, în sânge, de multe generații spiritul necesar, avem oamenii pricepuți, infrastructura de bază și cunoștințele care pot face din industria Argeșului un generator sustenabil de prosperitate.

Vom transforma județul Argeș într-o zonă de interes, cu standarde de viață ridicate și vom atrage mai ușor noi investitori”, a explicat Catalin Bulf, pentru Jurnalul de Argeș, candidatura sa pe locul 1, pe lista pentru Camera Deputaților, din partea PMP Argeș. (M. S)

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

0 Comentarii