Web Analytics

Cătălin Bulf, candidatul PMP Argeș pentru Camera Deputaților: „Vom transforma Argeșul într-un județ puternic industrializat”

de | 5.11.2020 11:22 | Actualitate, Politica si Administratie

Cătălin Cornel BULF, secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei și Mediului de Afaceri și președinte al PMP Argeș, candidat la Camera Deputaților și-a prezentat câteva dintre principalele obiective care le are în vedere pentru o relansare a economiei argeșene, având astfel o strategie conturată în acest sens. 
Astfel, Cătălin Cornel BULF, candidatul PMP Argeș pentru Camera Deputaților este de părere că este nevoie urgent de investiții majore în trei domenii de activitate de interes pentru Argeș, acestea fiind: INDUSTRIA, AGRICULTURA ȘI TURISMUL pentru a putea îngregistra o creștere economică semnificativă atât în bugetele de stat, cât și în buzunarele argeșenilor.
„Partidul Mișcarea Populară are un plan bine stabilit pentru județul Argeș. Scopul primordial este tranformarea acestuia într-un județ puternic industrializat, în special orașele Pitești, Mioveni, Ștefănești, Topoloveni. Costești va deveni un oraș agroindustrial și în toată zona de S a județului va fi dezvoltată agricultura.
În zona de N vom dezvolta turismul, având în vedere că avem o zonă montană ce trebuie exploatată, cu cei mai înalți doi munți din țară.
Ne dorim realizarea unor pârtii de schi asemenea celor din Austria în zona Cabanei Capra, spre Vârful Moldoveanu. Tot aici am putea veni în sprijinul fermierilor mici și putem dezvolta oieritul și centre de colectare a fructelor.
Îmi doresc ca argeșenii să rămână acasă, sa aibă o infrastructură dezvoltată în județ și să se simtă în siguranță, având stabilitatea financiară de care au nevoie.” , a declarat Cătălin Cornel BULF, candidatul PMP Argeș pentru Camera Deputaților.
Antoniu Neguț

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Ideea-i buna , dar in profunzime / pe concrete … mai nimic .