Cătălin Bulf, candidatul PMP Argeș pentru Camera Deputaților: “Industrializarea județului Argeș trebuie privită și abordată din perspectiva creșterii substanțiale a nivelului de trai”

de | 23.11.2020 08:46 | Actualitate, Politica si Administratie

Industrializarea oferă însă și mijloace pentru a controla risipa de forță de lucru care poate fi utilizată în altă parte. Munca este, știm cu toții, o componentă a procesului de producție care necesită optimizare, iar pentru acest lucru, conservarea energiei umane este o componentă vitală.
Am setat industrializarea județului ca unul dintre obiectivele cheie: este cea care creează noi oportunități de locuri de muncă, deci reducerea sărăciei prin generarea de oportunități de angajare. În cea mai mare parte, industrializarea garantează asigurarea stabilității în cariera oamenilor. La urma urmei, atât întreprinderile, cât și persoanele fizice au nevoie siguranță, indiferent de starea în care se află economia”, declară candidatul PMP Argeș pentru Camera Deputaților.

Realizat de Asociația Jurnalul de Argeș la comanda PMP – Organizația Județeană Argeș, Cod unic de identificare mandatar financiar 11200012.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii