„Cătălin Barbu e pe dinafară cu regulamentul”

de | 30.03.2011 16:52 | Sport

# Cornel Sorescu, şeful AJF Argeş, îl pune la punct pe managerul lui FC Argeş
# Cum comentaţi scandalul dintre FC Argeş şi Şcoala Dani Coman?
– Scandalul se referă, de fapt, la două loturi. Primul lot este constituit din circa 70 de copii născuţi în 2001 – 2002 şi care au făcut pregătirea cu Mihăiţă Ianovschi până în vara anului trecut, atunci când acesta, împreună cu tatăl său, şi-a dat demisia de la FC Argeş, moment în care au plecat la Şcoala Dani Coman. Al doilea lot este constituit din 38 de juniori născuţi în 1994 – 1995 şi care erau legitimaţi la FC Argeş. Aceştia şi-au depus memorii la Comisia pentru Statutul Jucătorului de la AJF Argeş.

„Barbu e arogant”

# Cătălin Barbu spune că aţi făcut ilegalităţi.
– Cătălin nu cunoaşte regulamentul şi, pe deasupra, are şi un ton arogant în relaţia cu noi. Barbu nu stăpâneşte termenii, chiar dacă i-am explicat ca la copil despre ce este vorba. Aceşti copii nu au fost vreodată legitimaţi la FC Argeş.
# De ce nu vreţi să-l ajutaţi?
– Am vrut să-l ajut pe Cătălin şi i-am explicat totul, cu lux de amănunte. Dacă nu eram corect, lăsam decizia Comisiei pentru Statului Jucătorului de la AJF care a dat drept de joc acestor fotbalişti pentru Şcoala Dani Coman. În acest caz avea dreptul să facă recurs la Comisia de Apel, lucru ce nu l-a făcut şi o hotărâre neatacată în recurs devine definitivă şi irevocabilă. Acum, documentaţia este la FRF şi totul se va judeca la Comisia Naţională de Soluţionare a Litigiilor.
# FC Argeş a câştigat 20 de jucători?
– Nu este deloc aşa. Aceasta este doar prima instanţă care dă o sentinţă cu drept de recurs, lucru care s-a şi petrecut. Şcoala Dani Coman a făcut recurs pentru cei 30 de jucători pe care i-a pierdut la prima comisie FRF, pentru că alţi 8 au fost câştigaţi.
# E legal ca trei dintre aceşti jucători care încă se află în litigiu să joace pentru echipa mare a FC Argeş?
-Nu ştiu care sunt aceia, dar până la o hotărâre definitivă şi irevocabilă a comisiei de la FRF, rămâne în vigoare o decizie a unei comisii anterioare şi, în acest caz, cea a AJF, adică cei 38 de fotbalişti sunt ai Şcolii Dani Coman. Nu cred că F.C. Argeş putea să-i folosească pe cei trei jucători la echipa mare pentru că pe carnete scrie clar Şcoala Dani Coman, nu FC Argeş.
# Cum vedeţi declaraţiile agresive ale lui Barbu la adresa conducerii AJF?
-Nu ştiu exact ce a declarat, dar Cătălin a venit la mine de nenumărate ori pentru diferite probleme de regulament şi de fiecare dată i-am explicat lucrurile ca să le înţeleagă. Eu l-am sprijinit foarte mult, nu neapărat pe el, ci pe FC Argeş, dar cred că nu are experienţă în viaţă şi nici nu cunoaşte regulamentul.     (M.I.)

Acest articol este despre:

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed