Web Analytics

Cătălin Andrei: „Liderii pesediști simt că se apropie finalul epocii în care au ținut județul subjugat intereselor”

de | 7.07.2020 17:40 | Actualitate

PNL Argeș a transmis un comunicat de presă în care răspunde punctual unor acuzații făcute de PSD Argeș.

„PSD Argeș a demarat o campanie mincinoasă și mizerabilă la adresa PNL și fără nicio jenă a plantat în Pitești panouri care înfățișează un copil alături de mesajul că PNL nu ar vrea dublarea alocațiior. Luăm în considerare sesizarea Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție și a instituțiilor care se ocupă cu protejarea copiilor în fața abuzurilor. Atitudinea publică a liderilor PSD din ultima perioadă față de PNL, față de Guvernul Orban și față de cetățeni denotă faptul că populismul și ipocrizia lor vor fi abordări de comunicare în campania electorală. Cum se spune, câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia, așa și liderii pesediști din Argeș nu mai pot de grija candidaților PNL, de temele abordate de liberali și mai nou de Planul Național de Investiții lansat de Guvernul Orban. Pe această cale dorim să le transmitem mai-marilor PSD că încercările lor de manipulare a opiniei publice îi umplu de ridicol și le răspundem punctual următoarelor teme:

Candidatul PNL la Primăria Pitești. PNL Argeș a declanșat, în urmă cu câteva luni, dezbaterea internă în vederea stabilirii candidatului pentru Primăria Pitești. Lista a fost una deschisă, accesibilă acelor candidați care cred că au un cuvânt de spus pentru Pitești. În acest sens au fost realizate sondaje de opinie pentru a măsura gradul de notorietate a celor implicați, au fost prezentate proiectele de candidat, cel mai bine cotat urmând a prelua atributul de candidat al PNL. Scopul nostru este să oferim municipiului un om bine ancorat în realitățile orașului, care să cunoască nevoile piteștenilor și să impună un amplu proiect de dezvoltare urbană. PNL nu caută candidații altor partide, PNL își dorește un Pitești prosper, modern și curat.

PSD acuză PNL că racolează social-democrați. Numai un om ca Ion Mînzînă putea să emită o asemenea aberație. PNL are oameni capabili, profesioniști desăvârșiți, care și-au demonstrat competențele manageriale de la preluarea mandatelor până în prezent. Da, într-adevăr, au fost schimbați pesediști din diverse funcții de conducere, deoarece în urma evaluărilor profesionale s-a dovedit că au fost total incompetenți.

Planul Național de Investiții și Relansare Economică este criticat de PSD. Guvernul Ludovic Orban a elaborat Planul Național de Investiții și Relansare Economică, un amplu document care prevede, la nivel național, construirea a peste 3.400 de kilometri de autostrăzi și drumuri expres, 3 spitale regionale, 25 de spitale județene, peste 100 de spitale orășenești, peste 1.000 de unități medicale în mediul rural, sute de grădinițe, școli, campusuri și cămine universitare. PSD nu crede în acest proiect, pentru că este unul serios, sustenabil și va duce la dezvoltarea României.

Situația cauzată de COVID-19 în Argeș. Strategia pesediștilor este total duplicitară în cazul pandemiei de COVID-19. Pe de o parte, critică guvernul că nu a luat măsuri pentru combaterea epidemiei și pe de altă parte instigă populația să nu respecte regulile impuse de executiv în lupta cu coronavirusul. Ce pot înțelege oamenii din această atitudine? Că PSD Argeș nu este deloc interesat de combaterea pandemiei și de relansarea economică, ci doar practică un discurs ipocrit și duplicitar.

Campania abuzivă a PSD Argeș. PSD Argeș a demarat o campanie mincinoasă și mizerabilă la adresa PNL și fără nicio jenă a plantat în Pitești panouri care înfățișează minori alături de mesajul că PNL nu ar vrea dublarea alocațiior. Pe lângă faptul că această campanie este total mincinoasă, este și abuzivă, pentru că se folosește de imaginea copiilor în lupta electorală. Luăm în considerare sesizarea Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție și a instituțiilor care se ocupă cu protejarea copiilor în fața abuzurilor.

«Liderii pesediști simt că se apropie finalul epocii în care au ținut județul subjugat doar intereselor de partid și grupurilor de influență create în jurul organizației județene a PSD. Județul Argeș și municipiul Pitești au nevoie de o schimbare, la fel cum un om care se sufocă are nevoie de o gură de aer. Atacurile furibunde ale liderilor PSD la adresa Guvernului Orban și la adresa președintelui PNL Argeș arată disperarea care i-a cuprins când au constatat că oamenii vor o altfel de administrație și că au încredere în proiectele liberale și în Executivul PNL. În privința campaniilor negative lansate de PSD, luăm în considerare sesizarea instituțiilor de resort»”, a declarat Cătălin Andrei, președinte interimar al Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali și fost jurnalist, în comunicatul transmis de PNL Argeș .

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Iar cei de la PNL ce au făcut cu puterea in mână ?
    Subiectul pensiilor nesimțite trebuia încheiat prin tăiere. Iaca nu sunt buni nici PNL iștii