Web Analytics

Câştig uriaş la o loterie din SUA: 1,35 miliarde de dolari!

de | 15.01.2023 15:03 | Actualitate, Home

Vineri, 13 ianuarie, considerată de mulţi oameni zi cu ghinion, a fost foarte norocoasă pentru o persoană din Maine, stat federal din nord-estul Statelor Unite ale Americii. Biletul jucat de această persoană la loteria Mega Millions a fost declarat câştigător, valoarea sa fiind de 1,35 miliarde de dolari!

Citeşte şi: Medicul Viorel Pătraşcu are, de 38 de ani, o boală fără leac: „Am călătorit în peste 40 de ţări de pe patru continente”

O singură persoană – identitatea sa nu a fost dezvăluită încă – a ghicit toate cele şase numere câştigătoare, care îi vor aduce al doilea premiu ca mărime din istoria loteriei respective, după câştigul record de 1,53 miliarde de dolari din 2018.

În cazul în care câștigătorul vrea să ridice tot premiul odată, va primi 723 milioane de dolari, adică puțin peste jumătate din valoarea totală de 1,35 miliarde de dolari. O altă opțiune este să primească suma eșalonat, pe o perioadă de mai mulți ani, potrivit digi24.ro.

14 persoane din 10 state americane au ghicit cele cinci numere norocoase – 30, 43, 45, 46, 61. Însă doar deţinătorul biletului înregistrat în statul Maine a ghicit şi cel de-al şaselea număr special – 14, mai scrie sursa citată.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *