Casa Județeană de Pensii Argeș anunță o nouă serie de bilete de tratament balnear

de | 8.11.2019 10:59 | Actualitate

 

Casa Județeană de Pensii Argeș anunță că a fost afișată o nouă serie de bilete de tratament balnear – seria 17, cu date de plecare în perioada 19 -24 noiembrie 2019. Pentru această serie, au fost repartizate 307 bilete în stațiunile: 1 Mai, Amara, Buziaș, Căciulata, Călimănești, Covasna, Felix, Govora, Lacu Sărat, Mangalia, Olănești, Pucioasa, Sinaia, Slănic Prahova, Techirghiol și Vatra Dornei. Repartiția poate fi consultată la sediul instituției, cât și pe site-ul instituției, www.cjparges.ro.

Eliberarea biletelor se face până în data de 12 noiembrie 2019. Persoanele cărora li s-a alocat bilet de tratament balnear, au fost anunțate telefonic la numărul de telefon indicat în cerere.

Au rămas bilete de tratament balnear, pentru care nu au fost solicitări, în stațiunile: Amara, Buziaș, 1 Mai, Bala, Covasna, Felix, Govora, Herculane, Lăcu Sărat, Olănești, Pucioasa, Sinaia și Slănic Prahova.

Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii octombrie 2019 (original sau copie) și xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii