Web Analytics

Casa de Pensii Argeș – anunț cu privire la biletele pentru tratament balnear

de | 10.06.2022 10:27 | Actualitate

CASA JUDEȚEANĂ DE PENSII ARGEȘ ANUNȚĂ URMĂTOARELE: 

Pentru seria 8 din acest an, cu date de plecare in perioada 27 iunie – 1 iulie 2022,    ne-au fost repartizate un numar de 171 bilete de tratament balnear in statiunile 1 Mai,  Buzias, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Herculane, Mangalia, Neptun, Olanesti, pucioas, Sangeorz, Slanic Prahova, Techirghiol, Vatra Dornei.

Repartitia poate fi consultata si pe site-ul institutiei www.cjparges.ro

Eliberarea biletelor se face in perioada 10 – 17 iunie 2022, conform planificarii care este anuntata telefonic  fiecarui beneficiar. 

Citește și: Casa Județeană de Pensii Argeș – anunț important pentru beneficiari

Au ramas 6 bilete pentru care nu au fost solicitari in statiunile: 1 Mai, Buzias, Geoagiu si Moneasa.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei  de asigurari sociale  din luna anterioara celei in care se face repartitia.

Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii mai 2022 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie. 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *