Web Analytics
scris miercuri, 20.03.2024

Casa de Pensii Argeș. 59 de bilete la băi la început de aprilie

Pentru seria 4 din acest an, cu date de plecare în perioada 7-10 aprilie,  Casei de Pensii Argeș i-au fost repartizate 59 de bilete de tratament balnear în stațiunile 1 Mai, Amara, Bala, Buziaș, Covasna, Olănești, Geoagiu Băi și Pucioasa, după cum ne informează Aida Ionela Enache, director executiv al instituției.

Casa de Pensii Argeș. 59 de bilete la băi la început de aprilie

Repartiția poate fi consultată și pe site-ul instituției, www.cjparges.ro.

Citește și: Manager de spital, reținut pentru acte de corupție

Eliberarea biletelor se face în perioada 20 martie  – 6 aprilie, conform planificării care este anunțată telefonic  fiecărui beneficiar.

Au rămas 18 bilete pentru care nu au fost solicitări în stațiunile: Amara – 8 bilete, Bala – 2 bilete, Buziaș – 2 bilete, Moneasa – 1 bilet, 1 Mai – 4 bilete și Pucioasa – 1 bilet.

Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției  de asigurări sociale  din luna anterioară celei în care se face repartiția.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii februarie 2024 și biletul de trimitere de la medicul de familie.

Plata contribuției individuale se poate face numerar sau cu cardul la ghișeul bilete de tratament balnear.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *