Web Analytics

Casa de Cultură a Studenților Pitești, pe scenă la IaȘi Dansează

de | 28.11.2022 16:00 | Actualitate, Cultură, Home

Delegația Casei de Cultură a Studenților Pitești, condusă de coregraful prof. Daniel Ionescu, s-a întors de la Festivalul Național de Dans – IaȘi Dansează cu rezultate onorabile. 

La ediția din acest an numărul dansatorilor participanți la Festivalul Național de Dans IaȘi Dansează a fost impresionant. Această competiție are ca scop schimbul cultural și de experiență artistică între tinerii dansatori din România. Competiția din acest an a avut loc în perioada 25-27 noiembrie, iar trupa STARFIX a CCS Pitești și Gymnastic Star Bradu au reprezentat cum se cuvine CCS Pitești.

Citește și: Audiență record la Festivalul Internațional de Teatru „Liviu Ciulei”

Locul I la trei genuri

„Felicitări organizatorilor și participanților pentru toată munca depusă și pentru rezultatele obținute. Ai noștri s-au calificat în Gală cu unul dintre dansurile participante ”Fiesta Latino”. La final, rezultatele au fost merituoase: locul I la trei genuri (cu Ciuleandra, cu Tribalul și cu Fiesta Latino), locul II la show revue, dans de caracter, acro street, duet, iar locul III la solo caracter. De acum, începem pregătirile pentru următoarele competiții”, transmite Nicolae Militaru, director al CCS Pitești.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *